zaterdag 24 december 2022

De eindejaarswensen 2022

 De eindejaarswensen 2022


Bruno

Als ik de geest van het Landgoed was en de magische wereld van het bos om verschillende dingen kon vragen, dan is hier mijn lijst wensen voor 2023:


Beste Feeën, zorg ervoor dat alle bezoekers die naar het domein komen zich vol van vreugde voelen en dat ze de plaats en zijn bewoners willen respecteren.


Beste Elfen, bedankt voor deze prachtige plek, geef alle bewoners dromen van geluk als ze slapen en kunnen genieten van rustige en vredige dagen voor zichzelf en hun buren.


Lieve Moeder Natuur, moge je iedereen het verlangen geven om je te behouden om toekomstige generaties een prachtig landgoed te schenken.


Beste Elfen, ga de geest van onze inwoners binnen en zorg ervoor dat ze tijdens hun verblijf met plezier en een goed humeur met je willen spelen en dat ze, wanneer ze naar huis terugkeren, de magie van het bos behouden.


Beste Leprechaun, laat onze inwoners zien hoe aangenaam het is om plezier te hebben en te genieten van het leven in onze bossen met respect voor deze magische plek.


Rik

Wij wensen jullie een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar voor u en de familie.


Nancy

Prettige feestdagen voor iedereen. Ik wens je een goede gezondheid toe, succes in alles wat je doet.


Stan

Minder tegenslag op het domein en gedaan met de werken!


Yves

Ik wens jullie een mooi 2023 met enkel aangename verrassingen en eigenaars die in evenwicht samenwonen op ons mooie domein!