maandag 4 september 2023

Wat gebeurt er allemaal in het bestuur?


Beste eigenaar,

Recent waren er twee belangrijke veranderingen in ons bestuur.

Ten eerste heeft Stan Maes, onze secretaris, het bestuur verlaten. Dit heeft een eenvoudige en logische reden. Stan is nu werkzaam in de administratie van ons domein. Met deze verandering kan Stan veel meer tijd vrijmaken voor het domein, wat hard nodig was!

Hij kan niet zowel secretaris als werknemer zijn - vandaar de noodzaak om het bestuur te verlaten. In zijn rol als werknemer zal Stan ons blijven helpen. De taken die Stan als secretaris op zich heeft genomen, blijven bij hem als werknemer. Continuïteit is dus gegarandeerd!

Tijdens onze laatste vergadering kondigde Rik Broeckx zijn beslissing aan om het bestuur te verlaten. Rik's beslissing volgt op het advies van zijn dokter.: het is tijd om meer te genieten en minder te werken. Hij heeft dit advies ter harte genomen en neemt ontslag als vice-voorzitter.

Maar we kunnen nog steeds rekenen op de ervaring van Rik en hij blijft actief als vrijwilliger. De taken die Rik als vice-voorzitter op zich nam, zijn overgedragen aan Bruno. Dus ook hier is de continuïteit gewaarborgd.

We willen afsluiten met een oproep: ben jij enthousiast over ons domein? Kan jij je enkele uren per maand vrijmaken? Dan verwelkomt ons bestuur jou! Het domein heeft immers mensen nodig om het dagelijkse leven te helpen organiseren. Elektriciteit, water, wegen, technische installaties, betalingen, vragen: we staan ter beschikking. Kom jij in ons team?

Vriendelijke groeten,

Bruno, Nancy & Yves.