maandag 1 augustus 2022

De taken van de leden van het bestuur

Beste eigenaars, hier een eerste nieuwe blog!

De nieuwe leden van het bestuur zijn verkozen en tijdens de eerste vergadering verdeelden we de taken. Hier ontdek je wie wat zal doen.


Voorzitter : Bruno Vandereecken

Hij zal zich het komende bestuursjaar inzetten voor het reilen en zeilen binnen ons domein. Hij kan rekenen op de hulp van deze collega’s in het bestuur. Binnenkort deelt Bruno hier zijn impressies na de eerste weken als voorzitter.


Vicevoorzitter : Rik Broeckx

Rik is de contactpersoon voor de notarissen bij verkoop van terreinen en chalets. Hij neemt ook enkele technische aangelegenheden op zich, vermits hij zich permanent in het domein vestigt is dat handig!


Penningmeester : Nancy Grammens

Nancy neemt taken waar die met geld te maken hebben. Ze boekt aan- en verkoopfacturen en onderhoudt de communicatie met het externe boekhoudkantoor. Ook de bankuitreksels van onze ING rekening houdt Nancy in het oog. Tot slot verzorgt ze - in beurtrol met de secretaris - de verslagen.


Secretaris : Stan Maes

Stan verzorgt vertaalwerk van Nederlands naar Frans. Verder helpt hij met diverse administratieve taken.


Vicesecretaris : Yves Braeckman

Yves legt de klemtoon op communicatie tussen het bestuur en de eigenaars. Het herlanceren van de blog, het nauwer betrekken van eigenaars in het beheer zijn er onderdelen van. Tevens is hij back-up voor contacten met externe contacten zoals bijvoorbeeld notarissen.


Tot binnenkort op deze blog!


Yves.